Κανόνες


Κανόνες;;;

Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανόνας... Υπάρχει βέβαια μια λογοκρισία που επιβάλλεται σε πράγματα που βγαίνουν online και χαρακτηρίζουν το σύνολο αυτού του site. 

 

Κατά τα άλλα, γράφουμε, παραθέτουμε και προτείνουμε... Γράφουμε δικά μας πράγματα, παραθέτουμε γνώμες άλλων σοφότερων αλλά και λιγότερο σοφών και προτείνουμε βιντεάκια και βλακειούλες προς λαϊκή κατανάλωση. Δεν κερδίζουμε τίποτα από αυτό, απλά μοιραζόμαστε ωραία, κατά τη γνώμη μας, πράγματα και "στήνουμε" μια δική μας όμορφη γωνιά στο "αχανές" του διαδικτύου...

Να θυμίσω ότι όλα τα κείμενα και εικόνες αυτού του site χαρακτηρίζονται, αν δεν αναφέρεται ρητά κάτι διαφορετικό, από την παρακάτω άδεια πνευματικών δικαιωμάτων. Παρακαλώ να την σεβαστείτε, αλλιώς σε οποιαδήποτε περίπτωση ο δημιουργός του περιεχομένου επιφυλάσσεται για την κάθε νόμιμη ενέργεια έναντι όποιου παρανόμως αντιγράψει μέρος ή όλοκληρο άρθρο ή φωτογραφία.

 

Για αυτό το λόγο δίνουμε και την παρακάτω άδεια που δεν επιτρέπει εμπορικές χρήσεις ή αλλαγές στο περιεχόμενο αυτών που στέλνετε και ανεβαίνουν στο site. 

Creative Commons License
Αυτό 
έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

Ευχαριστώ, 

OrUaMeLaNi

Make a Free Website with Yola.